مقدمه:
سلام خدمت همراهان گرامی طبق روال دوشنبه ها با آموزش فتوشاپ در خدمت شما هستیم . در هفته ی قبل موضوع آموزش با عنوان ناوبری سند خدمتتون ارائه شد. امروز قصد دارم سه عنوان رو به همراه ویدیوئی آموزشی به شما علاقه مندان فتوشاپ توضیح دهم . (عناوین : 1- نمایش تمام صفحه 2 – بزرگ نمایی سند با استفاده از ابزار (ZOOM)
3- نوارهای پیمایش )
آموزش فصل سوم : کنترل صفحه تصویر
- نمایش تمام صفحه
- بزرگ نمایی ، کوچک نمایی
- پیمایش سند
نمایش تمام صفحه
اگر در بخش انتهایی تابلو ابزار روی آخرین دکمه ی آن کلیک راست کنید ، منوی کوچکی با عنوان change screen mode برای نمایش تمام صفحه ی محیط باز می شود. گاهی وقت ها مجبورید صفحه ی تصویر را به حدی بزرگ کنید که تمام مانیتور را بپوشاند . این ممکن است به دلیل بزرگ بودن سند باشد یا تمایل داشته باشید که اطرافیان شما متوجه عملکردتان نشوند!
دستورStandard Screen Mode سند را در حالت کاملا معمولی به همراه منوهای کرکره ای ، تابلوها و نوار پیمایش نشان می دهد .
با کلیک بر روی دستور Full Screen Mode With Menu Bar می توانید کارهای خود را بزرگ تر ببینید . در این وضعیت نیز بازهم تمام منوهای کرکره ای ، تابلوها و نوارها ی پیمایش دیده می شوند.
اما آخرین ابزار Full Screen Mode است . در این وضعیت دیگر اثری از نوار عنوان ، منوها و تابلوها نخواهید دید .
دو دستور اخیر پنجره ی سند را تاحدی بزرگ جلوه می دهند که حتی روی نوار وظیفه ی ویندوز نیز پوشیده شود.
نکته:
کلید میانبر مربوط به نمایش تمام صفحه ،(F) است.
بزرگ نمایی سند با استفاده از ابزار Zoom
ابزار Zoom در تابلوی ابزار Photoshop با نماد ذره بین قرار گرفته است برای بزرگ نمایی و کوچک نمایی سند به کار می رود . همچنین برای اجرای این دستور می توانید از کلید میانبر Z نیز کمک بگیرید.
نکته :
عملکرد ابزار Zoom دقیقا مثل آن است که با استفاده از یک دوربین ، صحنه ی اطراف را بزرگتر ببینید، در حالی که هیچ چیزی تغییر اندازه نیافته است.
بیشترین مقدار بزرگ نمایی در photoshop برابر با 12800% است پس از اجرای دستور zoom ، مکان نما را بر روی محل مورد نظر در سند نگه دارید و سپس کلیک کنید تا همان ناحیه بزرگ نمایی شود .
حتی در همین وضعیت می توانید جایی از تصویر کلیک کنید و بدون رها کردن کلید ماوس ، آن را به سمت راست و چپ بکشید تا بزرگ نمایی و کوچک نمایی صورت بگیرد.
برای تنظیم میزان بزرگ نمایی سند روش های زیر را نیز در نظر داشته باشید:
الف: عدد دلخواه مربوط به درصد بزرگ نمایی را درون فیلد سمت چپ نوار وضعیت وارد کنید. وسپس کلید Enter را فشار بدهید.
ب: اگر کلید Alt را پایین نگه دارید و سپس چرخ ماوس را به سمت جلو و عقب بچرخانید ، بسته به محل قرار گیری مکان نما ، بزرگ نمایی و کوچک نمایی صورت می گیرد.
ج: مجموع کلید های Ctrl+Spacebar را پایین نگه دارید و سپس کلیک کنید تا بزرگ نمایی انجام شود.
د: مجموع کلید های Ctrl+Alt+Spacebar را پایین نگه دارید و سپس کلیک کنید تا کوچک نمایی صورت بگیرد.
ه: ضمن پایین نگه داشتن مجموع کلید های Ctrl+Spacebar یا Ctrl+Alt+Spacebar می توانید کلیک کنید و بدون رها کردن کلید ماوس ، آن را به سمت راست وچپ بکشید تا بزرگ نمایی و کوچک نمایی انجام بشود.
و: دستور View>Fiton Screen موجب می گردد سند طوری بزرگ نمایی شود که اتمام اجزای تصویر در صفحه ی نمایش قابل مشاهده باشد. البته به جای اجرای این دستور می توانید کلیدهای میانبر Ctrl+0 را فشار بدهید یا روی نماد ابزار Hand در تابلوی ابزار (که به شکل دست است) کلیک دو گانه نمایید.
ز: دستور View>100% موجب می گردد سند به میزان %100 بزرگ نمایی شود . البته به جای انجام این دستور می توانید کلیدهای میانبر Ctrl +1 را فشار بدهید یا روی نماد ابزار Zoom در تابلوی ابزار (که به شکل ذره بین است) کلیک دوگانه کنید.
نوارهای پیمایش
نوار های پیمایش تنها زمانی قابل مشاهده هستند که سند از حالت Fit on Screen بیشتر بزرگ نمایی شده باشد.
در این صورت نوار های پیمایش در سمت راست و همچنین پایین پنجره ی سند (دقیقا در کنار نوار وضعیت) ظاهر می گردند. و کار جابه جا یی صفحه ی تصویر را انجام می دهند .
برای جابه جایی صفحه ی تصویر به سمت بالا یا پایین ، بر روی نوار پیمایش عمودی و به منظور جابه جایی صفحه ی تصویر به سمت چپ یا راست ، بر روی نوار پیمایش افقی برنامه کلیک کنید و سپس بدون رها کردن کلید ماوس آن را بکشید.
برگرفته از :
خود آموز تصویری (Adobe photoshop) 2020
مولف علی محمودی
پاسخ به سوال دوستان :
شاید تاکنون به این فکر کرده باشین که چرا باید برای کسب و کار خود وبسایت داشته باشین ؟
دلیل اینکه میگوییم باید سایت داشته باشید این آمار است. توجه کنید که ۸۱٪ از افراد قبل از
تصمیم گیری در مورد خرید و فروش در یک کسب وکار یا خدمات، در اینترنت تحقیق می کنند.
یعنی ۲۵.۹۲ میلیون نفر هستند که مشاغل را به صورت آنلاین جستجو می کنند. با این وجود ۴۶% کسب و کارها فکر میکنند نیاز به وب سایت ندارند.
توجه داشته باشید که جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش میرود و نداشتن وب سایت
برای یک شرکت یا هر کسب و کاری، به منزلۀ جا ماندن از گردونۀ روزگار است.
برای اطلاعات بیشتر با همکاران ما در شرکت آراز پردازش در ارتباط باشید
آدرس ایمیل: info@arazpardazesh.com
اینستاگرام شرکت: https://instagram.com/araz_pardazesh_kla
تماس با ما: https://arazpardazesh.com/contact