آموزش های فصل پنجم (مدیریت لایه ها)
عنوان آموزش امروز:
کار با لایه ی پس زمینه
در این آموزش یاد می گیرید که لایه ی پس زمینه چیست و چه ویژگی هایی دارد. همین طور یاد می گیرید که چگونه یک لایه ی معمولی را به لایه ی پس زمینه تبدیل کنید.
1 . دستور File>Open را اجرا کنید و سپس سند مورد نظر را باز کنید این سند در بردارنده ی چهار لایه است.
لایه های موجود در سند مورد نظر به ترتیب عبارت اند از:
الف:لایه اول (از پایین) لایه اصلی است که سایر موضوعات روی آن قرار گرفته اند. این لایه پس زمینه می باشد. و در حالت پیش فرض غیر قابل حرکت است. لایه ی پس زمینه در بردارنده ی منظرهای از یک جنگل است و Background نام دارد.
ب: لایه دوم Layer1 نام دارد ودر بردارنده ی تصویر یک برگ است . این همانند روشی که در فصل دوم و مبحث (تبادل تصاویر) آموختید به سند اصلی فراخوانی شده است . لایه ی Layer1 شناور است و مشکلی با جابه جای ندارد.
ج: لایه ی بعدی سومین لایه می باشدکه حاوی یک شکل شش ضلعی است و Polygon نام دارد. این لایه در بردارنده ی یک مسیر است که نسبت به سایر موضوعات گرافیکی جنسی متفاوت دارد. لایه ی Polygon 1 نیز یک لایه ی شناور است.
د: لایه ی چهارم یک لایه ی متنی است . عنوان لایه Adobe Photoshop نام دارد و حاوی همین متن است که روس سایر ایه ها قرار دارد . جنس این لایه نیز چیژی جدا از دیگر لایه ها ست . لایه ی Photoshop Adobe نیز یک لایه ی شناور است و بنابراین بدون دردسر می توانید آن را حرکت بدهید.
دانلود رایگان:
2. همان گونه که در آموزش های قبل آموختید با اجرای دستور Layer>new>Layer from Background می توانید لایه ی پس زمینه را به یک لایه ی شناور تبدیل کنید روش دیگر این است که در تابلوی Layers روی نماد لایه ی پس زمینه کلیک دوگانه کنید . بنابراین پس از انتخاب لایه ی Background در تابلوی Layers دستور Layer from Background را اجرا کنید تا کادر New Layer ظاهر شود. این کادر تنظیمات لایه ی جدید (که از پس زمینه ساخته می شود) را به عهده دارد. نام لایه ی جدید را در فلید Name ، «لایه جدید» وارد و در نهایت روی دکمه ی OK کلیک کنید.
آموزش های قبل:
3. با کاری که در مرحله پیشین انجام دادید، دست کم می توانید لایه ی جدید را حرکت بدهید یا حذف کنید. بنابراین ابتدا با اتفاده ازابزار Move کمی آن را حرکت بدهید و در نهایت با فشردن کلید Delete آن را حذف کنید. تا به اینجا فقط سه لایه در صحنه باقی مانده است .
4. در حالی که هنوز ابزار Move در جریان است هر جای صحنه که تمایل دارید کلیک کنید و بدون رها کردن کلید ماوس آن را بکشید در این صورت می بینید که تنها تصویر مربوط به Layer 1 حرکت می کند چرا که نام هین لایه در تابلو Layers انتخاب شده و بنابراین همین لایه در جریان است . برای در جریان قراردادن هر لایه ی دیگر ، در تابلو ی Layers روی نماد (همان پیش نمایش ) آن کلیک کنید. در نتیجه با در جریان قرار دادن لایه های دیگر نیز می وانید آنها را حرکت بدهید یا حذف کنید.
نکته:
در حین اجرای دستور Move اگر زیاد با لایه های مختلف سروکار دارید و هر بار مجبورید آنهارا در جریان قرار بدهید روش ساده ی دیگری نیز وجود دارد و آن این که در نوار تنظیمات اختیاری برنامه گزینه Auto-Select را فعال نگه دارید مشروط براین که در کرکره ی کنار آن هم گزینه ی Layer انتخاب شده است (شکل 5) با انجام این کار هربار که روی موضوعی در صحنه کلیک می کنید به صورت خودکار لایه ی مربوط به آن نیز در تابلو ی Layers انتخاب می شود. با این حساب دیگر نیازی نیست برای در جریان قرار دادن لایه ها به تابلوی Layers مراجعه کنید.
5 . دستور Edit>Undo Move را اجرا کنید تا محتوای Layer1 که در مرحله ی پیشین از جای خود حرکت کرده بود در این مرحله سر جای خود برگردد.
6. در صحنه روی متن کلیک کنید تا لایه ی مربوط به آن انتخاب شود.
7. دستورfrom Layer Layer>new> Background را اجرا کنید. با انجام این کار، لایه ی متنی به لایه ی پس زمینه تبدیل شده و با این حساب عنوان آن در تابلو ی Layers به انتهای فهرست لایه ها منتقل می گردد.
8 . کلیدهای میانبر Ctrl+W یا Ctrl+4 را فشار بدهید و یا دستور File>Close را اجرا کنید و بدون ذخیره سازی تغییرات سند را ببندید.
برگرفته از :
خود آموز تصویری (Adobe Photoshop) 2022
مولف : علی محمودی
پاسخ به سوال دوستان :
شاید تاکنون به این فکر کرده باشین که چرا باید برای کسب و کار خود وبسایت داشته باشین ؟
دلیل اینکه میگوییم باید سایت داشته باشید این آمار است. توجه کنید که ۸۱٪ از افراد قبل از
تصمیم گیری در مورد خرید و فروش در یک کسب وکار یا خدمات، در اینترنت تحقیق می کنند.
یعنی ۲۵.۹۲ میلیون نفر هستند که مشاغل را به صورت آنلاین جستجو می کنند. با این وجود ۴۶% کسب و کارها فکر میکنند نیاز به وب سایت ندارند.
توجه داشته باشید که جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش میرود و نداشتن وب سایت
برای یک شرکت یا هر کسب و کاری، به منزلۀ جا ماندن از گردونۀ روزگار است.
برای اطلاعات بیشتر با همکاران ما در شرکت آراز پردازش در ارتباط باشید
آدرس ایمیل: info@arazpardazesh.com
اینستاگرام شرکت: https://instagram.com/araz_pardazesh_kla
تماس با ما: https://arazpardazesh.com/contact