عنوان مقاله امروز :
انواع CRM و مزایای مدیریت ارتباط با مشتری
مقدمه
سلام خدمت همراهان همیشگی شرکت ، در مقاله قبلی به معرفی مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM پرداختیم. و دانستیم که یک CRM به ساده سازی فروش، تلاش های بازاریابی، خدمات مشتری، حسابداری و مدیریت برای شرکت های در حال رشد کمک می کند. افراد متعددی می توانند به اطلاعات مربوط به مشتری خاص دسترسی پیدا کرده و آن را ویرایش کنند.
همچنین به سوالات زیر توانستیم پاسخ دهیم که :
- چرا شرکت ها از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری استفاده می کنند؟
- زمان مناسب برای پذیرش CRM چه زمانی است؟
- هزینه CRM چقدر است؟
- چگونه سیستم های CRM برای کمک به شرکت ها رشد کرده اند؟
- چگونه CRM با رشد منطبق می شود.
سر فصل مطلب امروز:
مزایای CRM
انواع CRM
مزایای CRM
یک سیستم CRM به کسب و کارها کمک می کند تا اطلاعات خود را بر روی مشتریان سازماندهی و متمرکز کنند و دسترسی آسان تر و پشتیبانی مشتری را امکان پذیر می کند. کسب و کارها از سیستم های CRM برای بهینه سازی فروش و بازاریابی و بهبود حفظ مشتری استفاده می کنند. تجزیه و تحلیل دادهها نیز بسیار سادهتر است، جایی که کسبوکارها میتوانند موفقیت پروژهها یا کمپینهای مختلف را ردیابی کنند، روندها را شناسایی کنند، ارتباطها را استنتاج کنند، و داشبورد دادههای بصری ایجاد کنند.
دانلود رایگان :
مشتریان از خدمات بهتری لذت می برند و در نتیجه به احتمال زیاد رضایت بیشتری را گزارش می کنند. تعاملات مشتری از جمله شکایات ذخیره می شود و به راحتی قابل یادآوری است تا مشتریان مجبور نباشند دائماً خود را تکرار کنند.
انواع CRM
امروزه، بسیاری از پلتفرمهای جامع CRM، تمام بخشهای ارتباط با مشتری را که کسبوکار ممکن است داشته باشد، یکپارچه میکنند. با این حال، برخی از CRM ها هنوز هم برای هدف قرار دادن جنبه خاصی از آن طراحی شده اند:
CRM .1 فروش:
برای هدایت فروش و افزایش مشتریان بالقوه جدید. تاکید بر چرخه فروش از ردیابی سرنخ ها تا بسته شدن معاملات است.
CRM .2 بازاریابی:
برای ساخت، خودکارسازی و ردیابی کمپین های بازاریابی (به خصوص آنلاین یا از طریق ایمیل)، از جمله شناسایی بخش های هدفمند مشتری. این CRM ها آمار بلادرنگ ارائه می دهند و می توانند از تست A/B برای بهینه سازی استراتژی ها استفاده کنند.
3. خدمات CRM:
پشتیبانی خدمات مشتری اختصاصی یکپارچه با فروش و بازاریابی. اغلب دارای چندین نقطه تماس از جمله چت آنلاین پاسخگو، تلفن همراه، ایمیل و رسانه های اجتماعی است.
4. CRM مشارکتی:
به اشتراک گذاری داده های مشتری در بخش های تجاری و بین تیم ها را تشویق می کند تا کارایی و ارتباطات را بهبود بخشد و به طور یکپارچه با هم کار کنند.
5. CRM کسب و کار کوچک:
برای کسب و کارهای کوچکتر با مشتریان کمتر بهینه شده است تا بهترین تجربه ممکن را به آن مشتریان ارائه دهد. این سیستم ها اغلب بسیار ساده تر، شهودی و ارزان تر از CRM سازمانی برای پیاده سازی هستند.
سوالات متداول:
هزینه یک سیستم CRM چقدر است؟
قیمت گذاری CRM به اندازه کسب و کار، دامنه ویژگی های پلتفرم، تعداد کاربران و فروشنده نرم افزار بستگی دارد. هزینه های راه اندازی و اجرا می تواند هزاران دلار باشد. سپس CRM معمولاً بر اساس هر کاربر در ماه صورتحساب میشود و بسته به پیچیدگی اجرا میتواند از 500 هزار تومان تا 9 میلیون تومان یا بیشتر برای هر کاربر در ماه متغیر باشد.
چگونه کسب و کارها CRM را انتخاب می کنند؟
امروزه، چندین فروشنده پلتفرم CRM وجود دارد، بنابراین انتخاب یک CRM به هزینه، خدمات و عملکرد خلاصه می شود. این بدان معناست که شما میخواهید بهترین قیمت را برای پول خود داشته باشید، نه اینکه پول اضافی را برای ویژگیهای اضافهشده که استفاده نمیکنید خرج نکنید. بودجه ای تنظیم کنید که حول اهداف کسب و کار باشد و سپس ویژگی ها یا عملکردهای مورد نیاز خود را انتخاب کنید. سپس، خرید کنید و درباره نظرات و بازخوردهای مشتریان فروشندگان تحقیق کنید.
نمونه ای از مدیریت ارتباط با مشتری چیست؟
CRM می تواند به اشکال مختلفی از ردیابی رفتار خرید مشتریان گرفته تا شکایات و بازده ارائه شود. یک نمونه از CRM ممکن است ارسال یک یادداشت تشکر ویژه برای مشتریان پس از انجام یک خرید کلیدی باشد، هم برای بهبود تجربه آنها با شرکت و هم برای تلاش برای فروش متقابل یا فروش بیشتر آنها در آینده.
برگرفته از :
www.investopedia.com
پاسخ به سوال دوستان :
شاید تاکنون به این فکر کرده باشین که چرا باید برای کسب و کار خود وبسایت داشته باشین ؟
دلیل اینکه میگوییم باید سایت داشته باشید این آمار است. توجه کنید که ۸۱٪ از افراد قبل از
تصمیم گیری در مورد خرید و فروش در یک کسب وکار یا خدمات، در اینترنت تحقیق می کنند.
یعنی ۲۵.۹۲ میلیون نفر هستند که مشاغل را به صورت آنلاین جستجو می کنند. با این وجود ۴۶% کسب و کارها فکر میکنند نیاز به وب سایت ندارند.
توجه داشته باشید که جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش میرود و نداشتن وب سایت
برای یک شرکت یا هر کسب و کاری، به منزلۀ جا ماندن از گردونۀ روزگار است.
برای اطلاعات بیشتر با همکاران ما در شرکت آراز پردازش در ارتباط باشید
آدرس ایمیل: info@arazpardazesh.com
اینستاگرام شرکت: https://instagram.com/araz_pardazesh_kla
تماس با ما: https://arazpardazesh.com/contact