12 اشتباه رایجی هنگام راه اندازی یک کسب و کار جدید

کسب و کار

images
مقدمه:

اگر شما مانند بسیاری از کارآفرینان جدید هستید، از ایده کسب و کار خود مشتاق هستید و مشتاق راه اندازی شرکت خود در جهان هستید. اما ارزش آن را دارد که به عقب برگردید و مطمئن شوید که از برخی اشتباهات رایج که گریبانگیر بسیاری از مشاغل جدید می شود جلوگیری می کنید. انجام حرکات صحیح در ابتدا می تواند به شما در جلوگیری از دردسر های بزرگ در آینده کمک کند.

این مقاله برای افرادی است که در حال راه اندازی یک کسب و کار هستند و می خواهند از اشتباهات رایج اجتناب کنند. راه‌اندازی یک کسب‌وکار چالش برانگیز است، اما زمینه‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید روی آنها تمرکز کنید تا مطمئن شوید که کسب‌وکارتان بعد از سال اولش سرپا باقی می‌ماند و به موفقیت خود ادامه می‌دهد.

طبق آمار اداره آمار کار ایالات متحده، بیش از 18 درصد از مشاغل جدید در طول دو سال اول فعالیت خود با شکست مواجه می شوند و بیش از 55 درصد از کل مشاغل پس از سال پنجم زنده نمی مانند. بنابراین چگونه استارتاپ خود را با موفقیت راه اندازی و راه اندازی می کنید؟

عنوان مطلب امروز :

12 اشتباه رایجی هنگام راه اندازی یک کسب و کار جدید

Mistakes in business...

1. بی توجهی به تهیه طرح کسب و کار

بسیاری از کارآفرینان تازه کار در تهیه طرح کسب و کار شکست می خورند. چنین سندی نیازی به طولانی یا مفصل بودن ندارد. اما وقت گذاشتن برای ترسیم یک طرح کسب و کار کمک می‌کند تا تلاش‌های شما ثابت بماند، به عنوان نقطه‌ای برای تیم شما عمل کند و نقاط عطفی برای اندازه‌گیری پیشرفت شما ایجاد کند.

2. آمادگی مالی و منابع ناکافی

معمولاً کارآفرینان از برنامه ریزی مالی غفلت می کنند و به میزان سرمایه ای که برای راه اندازی و راه اندازی کسب و کار خود نیاز دارند، توجه نمی کنند. نتیجه اغلب تامین مالی ناکافی برای دستیابی به اهداف شما و/یا فشار نقدینگی است درست زمانی که کسب و کار در حال پیشرفت است.

برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، حتما پیش بینی های مالی را برای کسب و کار جدید خود به خصوص برای 12 ماه اول آماده کنید. این همچنین می تواند به شما در تامین مالی و سرمایه گذاری کمک کند.

3. عدم نظارت بر پیشرفت و تنظیم

طرح کسب و کار و پیش بینی های مالی شما گرد و غبار جمع می کند. با نظارت مستمر پیشرفت خود و به روز رسانی برنامه و پیش بینی های خود، آنها را به اسناد زنده تبدیل کنید.

4. خرید دارایی با جریان نقدی شما

یک اشتباه رایج که می تواند باعث کمبود نقدینگی شود، استفاده از پول نقد عملیاتی برای پرداخت دارایی های بلند مدت است. در عوض، هنگام تعیین نحوه پرداخت برای خریدهای عمده مانند تجهیزات، ماشین‌آلات یا هزینه‌های عمده IT، استفاده از وام تجاری را در نظر بگیرید که مدتی مطابق با طول عمر دارایی دارد. (به عنوان مثال، وام هفت ساله برای وسیله نقلیه ای که انتظار دارید هفت سال استفاده کنید).

5. اجتناب از کمک های خارجی

بسیاری از کارآفرینان جدید تمایلی به اعتراف به کمک ندارند. از جستجوی یک مربی، استخدام یک مشاور خارجی یا ایجاد یک هیئت مشاوره برای ارائه حمایت و ایده خجالتی نباشید.

سعی نکنید یک کسب و کار جدید را خودتان راه اندازی کنید. مشاوران باتجربه قابل اعتمادی را بیابید و در آن شرکت کنید تا در مورد ایده های کسب و کار، استراتژی، چالش ها و پیشرفت شما بحث کنند. حکمت و قدرت در کثرت نصیحت وجود دارد. چهار نفر را تشویق کنید تا به عنوان مشاور به شرکت شما بپیوندند تا بازخورد مستمر دریافت کنید.

6. تعیین قیمت اشتباه

این اشتباه را مرتکب نشوید که قیمت‌های خود را صرفاً بر اساس آنچه رقابت تعیین می‌کند، تعیین کنید. این مهم است که هنگام تصمیم گیری در مورد هزینه های خود، درباره هزینه های هر یک از محصولات خود با جزئیات تحقیق کنید. همچنین، هنگام رفتن به منظور انجام هر گونه تنظیمات مورد نیاز، بر هزینه های واقعی نظارت کنید.

7. بی توجهی به بازاریابی آنلاین

مطمئن شوید که راه هایی را برای استفاده از پتانسیل بازاریابی اینترنت در نظر بگیرید. به عنوان مثال، تبلیغات در پلتفرم های رسانه های اجتماعی می تواند راهی مقرون به صرفه و آسان برای هدف قرار دادن بخش های خاص بازار باشد

8. شکست در یادگیری

همانطور که کسب و کار خود را شروع می کنید، از گام های اشتباه اولیه خود درس بگیرید و از آنها برای هدایت موفقیت نهایی خود استفاده کنید. به یاد داشته باشید که بسیاری از کارآفرینان برنده در اولین تلاش‌های خود شکست خوردند، اما پس از مطالعه آنچه که اشتباه انجام شد و بهبود یافتند، دوباره به موفقیت بازگشتند. این که چگونه پس از شکست خود را ادامه دهید و از اشتباهات خود درس بگیرید، کلید موفقیت بزرگ است.»

9. بی نظم بودن

“سازماندهی کلیدی است. راه اندازی یک کسب و کار کوچک مانند مدیر حلقه سیرک است. طبیعی است که ده ها اتفاق در آن واحد رخ دهد. بنابراین، من یک لیست وظایف روزانه دارم، کارهایی که باید انجام دهم، و آنها را بر اساس اولویت آنها فهرست می کنم. ساده به نظر می‌رسد، اما کار می‌کند و من را بسیار سازنده‌تر می‌کند.»

10. تعریف نکردن بازار و مخاطبان هدف

«یک اشتباه رایج استارت‌آپ‌ها این است که برای درک بازار یا مشتریانی که برایشان می‌سازید وقت نگذارید. برای بنیان‌گذاران فنی، نوشتن کد می‌تواند آسان‌تر از صحبت کردن با مشتریان به نظر برسد، اما راهی برای دانستن اینکه آیا در مسیر درستی هستید وجود ندارد، مگر اینکه دائماً از مشتریان فعلی یا آینده بازخورد دریافت کنید. مهم است که بدانیم ساخت یک محصول عالی اغلب به یک تجارت موفق تبدیل نمی شود. بسیاری از شرکت‌ها متوجه می‌شوند که بر بازاری تمرکز می‌کنند که برای ایجاد یک تجارت بزرگ در آن بسیار کوچک است.»

11. عدم تشکیل پرونده برای ساختار قانونی مناسب

“بزرگترین اشتباهاتی که استارت آپ ها مرتکب می شوند این است که کسب و کار خود را ثبت نمی کنند، نهاد تجاری مناسب را انتخاب نمی کنند یا از مالکیت معنوی خود محافظت نمی کنند. این سه حوزه برای شروع درست کسب و کار بسیار مهم هستند، جایی که اگر به درستی انجام نشود، هزینه و زمان با ارزشی برای اصلاح آن هزینه خواهد شد.

12. شراکت با سرمایه گذاران اشتباه

توصیه مهمی که کارآفرینان باید قبل از شروع یک کسب و کار بدانند این است که سرمایه گذاران آنها چیزی فراتر از حامیان مالی هستند. اولین مجموعه از سرمایه گذاران یک شرکت آن را می سازند یا شکست می دهند. این افراد به پتانسیل کسب و کار اعتماد می کنند بدون اینکه مدرکی از مفهوم ارائه شده به آنها ارائه شود. زمانی که کسب‌وکارها سرمایه اولیه خود را دریافت کردند، با سرمایه‌گذارانی که به رشد و پایداری کسب‌وکار نگاه می‌کنند، تعامل خواهند داشت.»

سخن پایانی

کسب و کار خود را به درستی شروع کنید یک استارت‌آپ موفق تنها توسط یک فرد ساخته نمی‌شود، بنابراین اطراف خود را با کارشناسان و مربیان موضوعی که می‌توانید به آنها تکیه کنید و از آنها بیاموزید، احاطه کنید. از شکست نترسید؛ در عوض، از اشتباهات خود درس بگیرید و مدل کسب و کار خود را در صورت لزوم تغییر دهید. ایده های جدید را آزمایش کنید و بازخورد دریافت کنید تا بتوانید محصول خود را برای برآورده کردن بهتر نیازهای مشتریان تغییر دهید.

گرچه چندین اشتباه راه اندازی وجود دارد که می خواهید در هنگام ایجاد کسب و کار خود از آنها اجتناب کنید، اشتباهات گاه به گاه اجتناب ناپذیر هستند. در طول این فرآیند خیلی به خودتان سخت نگیرید. یکی از بهترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که از اخبار بدی استفاده کنید، از آن درس بگیرید و از آن به خوبی استفاده کنید.

دوستان گرامی منتظر پیام ها و نظرات شما همراهان عزیز هستیم پیشنهاد میکنم شما هم تجربه های خود را با ما به اشتراک بگذارید. تا کسانی که می خواهند وارد این مسیر شوند با دید باز این مسیر رو انتخاب کنند.

برگرفته از :

bdc.ca

businessnewsdaily.com

 

 

پاسخ به سوال دوستان :

شاید تاکنون به این فکر کرده باشین که چرا باید برای کسب و کار خود وبسایت داشته باشین ؟

دلیل اینکه می‌گوییم باید سایت داشته باشید این آمار است. توجه کنید که ۸۱٪ از افراد قبل از

تصمیم گیری در مورد خرید و فروش در یک کسب وکار یا خدمات، در اینترنت تحقیق می کنند.

یعنی ۲۵.۹۲ میلیون نفر هستند که مشاغل را به صورت آنلاین جستجو می کنند. با این وجود ۴۶% کسب و کارها فکر می‌کنند نیاز به وب سایت ندارند.

توجه داشته باشید که جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌رود و نداشتن وب سایت

برای یک شرکت یا هر کسب و کاری، به منزلۀ جا ماندن از گردونۀ روزگار است.

برای اطلاعات بیشتر با همکاران ما در شرکت آراز پردازش در ارتباط باشید

آدرس ایمیل:  info@arazpardazesh.com

اینستاگرام شرکت:   https://instagram.com/araz_pardazesh_kla

تماس با ما:     https://arazpardazesh.com/contact

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − هشت =