سلام خدمت همراهان گرامی در آموزش قبل 3 مورد از نکات مهم طراحی پاپ آپ بررسی شد در این مطلب مابقی نکات گفته می شود برای درک بهتر مطلب به بخش اول مطلب (7 نکته ی طراحی پاپ آپ ) مطالعه شود.
عنوان آموزش امروز:
7 نکته ی طراحی پاپ آپ (بخش دوم)
1. محتوای پاپ آپ خود را واضح و دقیق نگه دارید
از آنجایی که پنجرههای بازشو طبیعتاً دارای وقفه هستند، پاسخ متداول کاربران این است که فوراً آنها را ببندند. متقاعد کردن بازدیدکنندگان برای کلیک کردن بر روی یک CTA در ایده آل ترین شرایط به اندازه کافی سخت است، اما پنجره های بازشو یک پنجره زمانی خاص برای دستیابی به اهداف خود دارند. این منجر به سبکهای طراحی پاپآپ میشود که عمدتاً مینیمالیستی هستند. واضح و دقیق. ارزش عملی که می خواهید کاربر انجام دهد باید در یک نگاه آشکار باشد.
از نظر ساختار اولیه، توصیه می شود که یک پاپ آپ حاوی موارد زیر باشد:
- عنوانی که پیشنهاد یا موضوع پاپ آپ را اعلام می کند
- نسخه پشتیبان با افزایش ارزش پیشنهاد
- یک تصویر متقاعد کننده
- CTA
- دکمه بستن
در واقعیت، برخی از پنجرههای بازشو ممکن است نیاز به گنجاندن موارد بیشتری داشته باشند (مانند یک فیلد ورودی برای ایمیلها) و بسیاری انتخاب میکنند که تعداد کمتری را شامل شوند (مانند حذف کپی یا تصویر پشتیبان). در نهایت، این بستگی به این دارد که شما در حال تلاش برای به انجام رساندن آن هستید و اینکه چقدر احتمال دارد که بازدیدکنندگان سایت شما برای شنیدن پرونده شما کنار بیایند. برای دریافت نکاتی در مورد آزمایش برای درک بهتر بینندگان خود، به شماره 4 بروید.
2. دکمه بستن را نادیده نگیرید
تبلیغات پاپ آپ برای تبدیل (یا به نوعی مفید بودن) ساخته می شوند، نه برای بسته شدن. اما البته، قابلیت بسته شدن برای طراحی پاپ آپ ضروری است. برای اطمینان از اینکه کاربر می تواند اقدامات مورد نیاز خود را انجام دهد، یک تجربه کاربری خوب است، حتی اگر آنها اقداماتی باشند که شما لزوماً نمی خواهید آنها انجام دهند.
از نظر طراحی، معمولا یک X ساده در گوشه سمت راست بالا کافی است. حتی اگر این اصلی ترین انتخاب طراحی نباشد، طبیعی ترین مکانی است که کاربر به دنبال آن خواهد بود. بسیاری از طراحان دکمه بستن را خاکستری میکنند، و این میتواند یک تاکتیک مفید باشد. توانایی خروج نباید پنهان شود، اما همچنین نباید برجستهترین چیز در پنجره بازشو باشد.
برای مطالعه:
متناوبا، گاهی اوقات دکمه بستن در کنار CTA به شکل یک دکمه مستطیلی سنتی ارائه می شود. انجام این کار ناگزیر از CTA می کاهد و بر انتخاب یا/یا تاکید می کند. در عین حال، اگر متن روی دکمه بستن را تغییر دهید تا مشخص شود کاربر نه تنها از پنجره بازشو خارج می شود، بلکه چیزی را از دست می دهد، می تواند رویکرد خوبی باشد (“من نمی خواهم 15 را ذخیره کنم” ٪»). گاهی اوقات این در زیر CTA در نوع کوچکتر قرار می گیرد.
در پایان روز، اگر کاربر بخواهد از پنجره پاپ آپ خارج شود، طراحی باید فقط به او اجازه دهد که این کار را انجام دهد، زیرا هر گونه ناامیدی اضافه در پاپ آپ به ناامیدی از نام تجاری تبدیل می شود. به عبارت دیگر، اگر میخواهید در نبرد شکست بخورید، از طریق تجربه کاربری خوب، خود را آماده کنید تا در جنگ پیروز شوید.
3. طراحی جداگانه برای نسخه های موبایل
ایجاد یک نسخه موبایل از یک پاپ آپ بسیار بیشتر از کوچک کردن طراحی است. تجربه موبایل به شدت با تجربه دسکتاپ متفاوت است.
اول، علاوه بر اندازه کوچکتر، باید نسبت تصویر را در نظر بگیرید: تلفن های همراه در جهت عمودی هستند در حالی که دسکتاپ ها در حالت افقی هستند. این بدان معناست که طرح ها (و به خصوص کپی) باید در یک پنجره بلندتر و باریک تر به خوبی خوانده شوند.
علاوه بر این، بازدیدکننده به طور پیش فرض از یک دست و یک شست استفاده می کند. این بدان معناست که فیلدهای فرم – که باید به اندازه کافی در پاپ آپ های دسکتاپ محدود شوند – برای کاربر دست و پا گیرتر خواهند بود. پاپآپهایی که نزدیکتر به پایین صفحه ظاهر میشوند، دسترسی انگشت شست را آسانتر میکنند.
دانلود رایگان :
با این حال، طراحی موبایل تماماً به محدودیتها مربوط نمیشود: وبسایتهای تلفن همراه نیز دارای اشکال ورودی بیشتری نسبت به دسکتاپ هستند . مانند کشیدن انگشت، فشار دادن و ضربه زدن در فشارهای مختلف و طراحیهای پاپ آپ میتوانند از این برای تعاملات غیرمنتظرهتر استفاده کنند.
همه اینها به این معنی است که حتی اگر قبلاً نسخه دسکتاپ پاپ آپ خود را طراحی کرده اید، باید تلاش خود را به نسخه تلفن همراه جداگانه اختصاص دهید. بسیاری از طراحان این روزها رویکرد اول موبایل را در طراحی دیجیتال اتخاذ می کنند. (که در آن نسخه موبایل قبل از اندازه صفحه نمایش بزرگتر ایجاد می شود)، و دلیلی وجود ندارد که شما نتوانید به همان شیوه به طراحی پاپ آپ نزدیک شوید. انجام این کار به شما این امکان را می دهد که ساده شروع کنید و با افزایش اندازه صفحه به جزئیات اضافه کنید (برخلاف کار سیزیفی ساده کردن یک نسخه دقیق از طراحی).
4. طراحی پاپ آپ خود را بر اساس آزمایش تنظیم کنید
در حالی که (مانند تمام طراحی ها) هنر در طراحی پاپ آپ دخیل است، در نهایت به عملکرد خلاصه می شود. تنها راهی که میتوانید بفهمید طراحیتان خوب است، این است که کارآمد باشد: به عبارت دیگر، این کار باعث جذب مشتری میشود. میانگین نرخ تبدیل پاپ آپ های موفق حدود 3 درصد است.
به همین دلیل است که مهمترین بخش فرآیند طراحی پاپ آپ تست و تجزیه و تحلیل است. هنگامی که عملکرد طراحی خود را در برابر اهداف خود ارزیابی کردید (که برای آن می توانید از تبدیل گذشته همراه با میانگین نرخ تبدیل که قبلا ذکر شد استفاده کنید)، باید با تنظیم طرح، به یافته های خود عمل کنید.
آموزش رایگان:
یک روش بسیار محبوب، تست A/B است که در آن شما دو نسخه مختلف از یک طرح را در مقابل دو بخش مختلف از کاربران قرار میدهید تا ببینید کدامیک بهتر عمل میکند. میتوانید از تستهای A/B برای تغییر عناصر خاص طراحی استفاده کنید تا کشف کنید کدام دستور ممکن است به تبدیل بالاتری منجر شود.
نکته اصلی این است که مهم نیست که پاپ آپ شما چقدر عالی به نظر می رسد یا از نظر نظری چقدر خوب طراحی شده است. مهم این است که بازدیدکنندگان شما چه فکر می کنند.
طراحی پاپ آپ خود را ارتقا دهید
پاپ آپ ها ذاتا برای کاربر آزاردهنده نیستند. مانند بسیاری از عناصر دیگر یک رابط دیجیتال، این طراحی است که تصمیم میگیرد که آیا این تجربه دردناک یا لذتبخش است یا خیر. همه اینها به چشم انداز بستگی دارد: یک طراحی پاپ آپ می تواند بیننده را با یک تبلیغ قطع کند یا آنها را از یک فرصت آگاه کند.
در حالی که نکاتی که ما در اینجا ارائه کردهایم مکانی عالی برای شروع در دریافت پاپآپهایی است که بازدیدکنندگان شما واقعاً از آن استقبال میکنند، طراحی پاپآپ خوب در نهایت به کار با یک طراح خوب بستگی دارد.
برگرفته از :
99designs.com
پاسخ به سوال دوستان :
شاید تاکنون به این فکر کرده باشین که چرا باید برای کسب و کار خود وبسایت داشته باشین ؟
دلیل اینکه میگوییم باید سایت داشته باشید این آمار است. توجه کنید که ۸۱٪ از افراد قبل از
تصمیم گیری در مورد خرید و فروش در یک کسب وکار یا خدمات، در اینترنت تحقیق می کنند.
یعنی ۲۵.۹۲ میلیون نفر هستند که مشاغل را به صورت آنلاین جستجو می کنند. با این وجود ۴۶% کسب و کارها فکر میکنند نیاز به وب سایت ندارند.
توجه داشته باشید که جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش میرود و نداشتن وب سایت
برای یک شرکت یا هر کسب و کاری، به منزلۀ جا ماندن از گردونۀ روزگار است.
برای اطلاعات بیشتر با همکاران ما در شرکت آراز پردازش در ارتباط باشید
آدرس ایمیل: info@arazpardazesh.com
اینستاگرام شرکت: https://instagram.com/araz_pardazesh_kla
تماس با ما: https://arazpardazesh.com/contact